diumenge, 21 de desembre del 2014

Visites... i concerts!

Una amiga nostra, la Guida Sellarès, acaba de treure un disc preciós d'acordió. Ens ha semblat que el formatge i l'acordió són un maridatge perfecte. Així que juntament amb ella hem pensat “calla, i si fem un concert a la parada de mercat?”. I dit i fet.

Dissabte vinent, dia 27 de desembre a les 12h del migdia la Guida Sellarès presentarà en concert el seu disc d'acordió “Per amor a l'art”, a la parada de mercat del Serradet de Barneres, a la Plaça del Carbó de Vic (al final del passeig, davant de la Jazz Cava).

Bona idea, no? Si més no a nosaltres ens ha semblat genial!




Si més no ja veieu, durant aquestes dates en què les ovelles estan prenyades i no les munyim, anem força més tranquils. Això ens permet parar-nos una mica a reflexionar sobre la temporada següent, fer petites reformes i atendre coses que pel projecte del Serradet de Barneres també són importants però que en temporada de plena producció no tenim temps de fer.

Per exemple, les visites a la granja i a la formatgeria són més fàcils d'atendre en aquesta època i ens vénen més de gust. Creiem que una vessant important del nostre projecte és engrescar noves vocacions al món rural. I que ho facin pensant en projectes viables, basats en la proximitat, la il·lusió i el sentit comú.

Darrerament han passat pel Serradet de Barneres alumnes de l'Escola Agrària de Manresa i de l'Escola de Formació Professional de Quintanes, aixó com també de l'escola de Pastors d'Andalusia. A tots ells els hem intentat traslladar tot això i explicar-los les bases del nostre projecte.
Imatge de la visita de l'EA de Manresa, el 18-12-14

Fa uns dies també ens va venir a visitar l'”Esplai de 4 a 6” de Manlleu, a qui els va emocionar poder estar a prop dels animals i a nosaltres poder-los-hi ensenyar.

Visita de l'Esplai de 4 a 6

Visita de l'Esplai de 4 a 6

I parlant de nosaltres, a mig gener esperem que comencin els parts de les ovelles i la roda de la vida (i de la llet) torna començar. Així que més o menys a mig febrer tornarem amb els nostres productes frescos als mercats (mató, iogurts i formatge fresc). Aviat se'ns gira feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada