Una amiga nostra, la Guida Sellarès,
acaba de treure un disc preciós d'acordió. Ens ha semblat que el
formatge i l'acordió són un maridatge perfecte. Així que juntament amb
ella hem pensat “calla, i si fem un concert a la parada de
mercat?”. I dit i fet.
Dissabte vinent, dia 27 de
desembre a les 12h del migdia la Guida Sellarès presentarà en concert el seu disc
d'acordió “Per amor a l'art”, a la parada de mercat del Serradet
de Barneres, a la Plaça del Carbó de Vic (al final del passeig,
davant de la Jazz Cava).
Bona idea, no? Si més no a nosaltres ens ha semblat genial!
Si més no ja veieu, durant aquestes dates en
què les ovelles estan prenyades i no les munyim, anem força més
tranquils. Això ens permet parar-nos una mica a reflexionar sobre la
temporada següent, fer petites reformes i atendre coses que pel
projecte del Serradet de Barneres també són importants però que en
temporada de plena producció no tenim temps de fer.
Per exemple, les visites a la granja i
a la formatgeria són més fàcils d'atendre en aquesta època i ens
vénen més de gust. Creiem que una vessant important del nostre
projecte és engrescar noves vocacions al món rural. I que ho facin
pensant en projectes viables, basats en la proximitat, la il·lusió
i el sentit comú.
Darrerament han passat pel Serradet de
Barneres alumnes de l'Escola Agrària de Manresa i de l'Escola de
Formació Professional de Quintanes, aixó com també de l'escola de
Pastors d'Andalusia. A tots ells els hem intentat traslladar tot això
i explicar-los les bases del nostre projecte.
Imatge de la visita de l'EA de Manresa, el 18-12-14 |
Fa uns dies també ens va venir a
visitar l'”Esplai de 4 a 6” de Manlleu, a qui els va emocionar
poder estar a prop dels animals i a nosaltres poder-los-hi ensenyar.
Visita de l'Esplai de 4 a 6 |
Visita de l'Esplai de 4 a 6 |
I parlant de nosaltres, a mig gener
esperem que comencin els parts de les ovelles i la roda de la vida (i
de la llet) torna començar. Així que més o menys a mig febrer
tornarem amb els nostres productes frescos als mercats (mató,
iogurts i formatge fresc). Aviat se'ns gira feina!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada