dimarts, 2 de setembre del 2014

Unes paraules d'en Marc...

Hola, sóc en Marc, un estudiant de batxillerat de l’institut del Voltreganès, on ens donen l’oportunitat de fer una estada a l’empresa (opcional) durant el mes de juliol.
A mi m’agrada molt el món de la ramaderia i també de la formatgeria, per això vaig proposar a en Xevi , la Maria i a en Sergi, si em permetrien fer les pràctiques amb ells. Ells han estan encantats de que gent com jo els puguin ajudar i així aprendre!
Aquí al Serradet de Barneres, he après molt sobre la ramaderia. Alguns aspectes importants són: el tracte amb el bestiar, no es pot maltractar el bestiar i s’han de tenir uns horaris relativament estrictes per així, aconseguir una major salut i productivitat. L’alimentació també és un aspecte important. Al serradet de Barneres, l’alimentació de les ovelles es basa en la pastura a l’aire lliure i amb gra de la zona, garantint així un producte de qualitat i de la terra.
A la formatgeria, he pogut comprovar que la feina ben feta amb la cura del bestiar dóna els seus fruits amb l’elaboració de productes làctics de molta qualitat, completament naturals i de proximitat.
En general, ha set una experiència molt bona en un projecte molt ambiciós basat en el benestar animal, en la qualitat natural dels seus productes i en la venda directa al consumidor!

Marc Rota
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada