dimarts, 19 de març del 2013

El col·legi Puig-Agut visita el Serradet de Barneres

El dilluns 18 de març de 2013 hem rebut una visita ben especial!

Una setantena d'alumnes de l'escola Puig-Agut de Manlleu han vingut a visitar la granja i a fer un taller de matons al Serradet de Barneres. Ens ha fet una especial il·lusió perquè precisament la nostra granja es troba als peus del turó de Puig-Agut (el punt més alt de Manlleu) i que dóna nom a aquesta escola.
Per a fer més profitosa la visita hem dividit els alumnes en 3 grups i hem anat passant per torns a la granja a veure les ovelles (amb en Xevi), a la formatgeria a fer matons (amb en Sergi) i a esmorzar pels entorns (amb les mestres).

La veritat és que tot ha anat molt bé i volem aprofitar per donar les gràcies a profes i alumnes per haver-nos fet la visita. Ens ha fet la impressió que tothom, començant per nosaltres, ha après i disfrutat! Gràcies.


Pensem que és molt educatiu i important que recuperem la relació entre ciutat i camp. Els pagesos dels entorns de cada poble som els que hem d'alimentar amb bons aliments (sans pel medi ambient i per la salut) les poblacions més pròximes.

Per això al Serradet de Barneres ens agradaria potenciar visites com aquestes, en què els alumnes d'una escola venen a peu des de l'escola fins la granja.

Fent un mató amb suc de llimona

En Xevi, ensenyant els marrans (amb compte!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada