dimarts, 26 de març del 2013

Debut al mercat de l'Esquirol!

El passat divendres 22 de març va ser el del nostre debut en un mercat setmanal. Ens vàrem estrenar en un esplèndid dia primaveral al mercat de l'Esquirol! Vàrem arribar a quarts de nou del matí, després de munyir, carregats d'il·lusió i de matons, iogurts i formatge fresc. I la veritat és que va anar la mar de bé: quasi vàrem vendre tot el què portàvem!


Imatge de la primera venda del dia

Comentaris sobre el mató d'herbacol, "com el feia la meva àvia" o sobre el iogurts d'ovella "no l'he tasta mai" vàren ser un constant degoteig al llarg del matí. Una parada nova amb làctics frescos d'ovella - un producte diferent - en un mercat petitó, com el de l'Esquirol, és normal que crei certa expectativa. I tant paradistes com clients ens vàren fer sentir com a casa. De fet, és com si fossim a casa. Ja que el Serradet de Barneres és a St. Martí Sescorts, del municipi de l'Esquirol... i del mercat a la granja amb prou feines hi ha 10 minuts en cotxe!

A partir d'ara cada divendres al matí ens trobareu al mercat de l'Esquirol! I esperem que aviat poguem entrar en uns quants mercats setmanals més a la comarca d'Osona. Per la nostra part, l'aposta per la venda directa és clara i entenem que és la millor manera d'aconseguir que el món pagès millori els seus ingressos propis i tendeixi a la producció menys intensiva i de qualitat.

Pensem que els pagesos no necessitem grans subvencions sinó facilitats per accedir a punts de venda de proximitat!


1 comentari: