Després dels llargs mesos d'hivern i dels parts de les ovelles ja tornem a tenir llet!
Prioritàriament la llet és pels xais que han nascut però com que en queda prou, hem començat a elaborar els làctics del Serradet de Barneres.
Així que a partir d'ara tornem a començar la temporada de mercats amb el mató, el formatge fresc i el iogurt (com sempre, fets només amb llet d'ovella del nostre ramat). I aquest any com a novetat també oferirem formatge madurat! De fet, ja n'estem elaborant i uns quants ja són a la cambra de maduració... però fins d'aquí uns mesos no estaran apunt!
Pel què fa als mercats setmanals serem a:
- Dilluns al mercat de Manlleu
- Dijous al mercat de Roda de Ter
- Dissabte al mercat de Vic (a partir del 5 d'abril, situats a un extrem del passeig, davant de la Jazz Cava, concretament en el què s'anomena la plaça del Carbó)
Mercat del Vi i del Formatge, Manlleu (font: Eixmedia SL) |
I com que ens hi han convidat, també serem a la "Fira del Vi i del Formatge" que es farà el dia 22 de març a Manlleu, davant del Mercat Municipal.
Salut i làctics!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada