-Mató de drap
-Formatge fresc
-Iogurt (iogurazo!)
(Més endavant, i durant tot l'any tindrem formatge madurat)
Els nostres productes làctics (de prova!) |
Tal i com teníem previst d'aquí a pocs dies eixugarem el ramat, això vol dir que deixarem de munyir i per tant, de tenir llet. Ja que hem de prenyar les ovelles de nou per ajuntar els parts de cara al mes de febrer. Serà quan tornarem a tenir llet, respectant els cicles naturals de les ovelles.
Fins llavors tenim temps per acabar les obres d'adequació de l'obrador-formatgeria (que inclou una sala de maduració on madurarem els nostres formatges) i començarem la comercialització seriosament. La nostra idea és apostar per una parada ambulant (amb aparador de fred) a diferents mercats de plaça de la comarca d'Osona i per a grups de consumidors organitzats.
Abraçades per tothom i gràcies pel suport i les crítiques constructives que hem pogut recollir.
Aquest projecte és un repte que ens apassiona.
El Serradet de Barneres
Quan es podran tastar els formatges curats? Tinc ganes de tastar-los ja.
ResponEliminaSi tot va bé, al llarg del febrer tornarem a tenir llet (després dels parts) i començarem a treballar per fer un bon curat! La idea és fer un tipus "Tomme" (formatge rodó de 2-3 kg) que vendrem a talls (cunyes) amb una curació d'uns 2-4 mesos. Així que no falta massa pq tinguem els primers curats: a partir del febrer compta uns 2-4 mesos més tard!
EliminaAixò fa molt bona cara! Sort ara amb els curats. Bona feina gent!
ResponElimina