Com s'hi arriba?


El Serradet de Barneres és una explotació situada al camí de l'Hora de St. Martí Sescorts (municipi de l'Esquirol, altrament conegut per Sta. Maria de Corcó). El camí està bé, doncs és una pista asfaltada.


Com s'hi arriba?Des del cantó de Manlleu

Si sortim de Manlleu direcció a l'Esquirol (carretera B-522), farem tota una recta de pujada i un parell de revolts al cap damunt. Dos-cents metres després trobarem un trencant a mà esquerra on hi ha un gran cartell amb molts noms de cases de pagès. Hem d'agafar aquesta camí i no deixar-lo! Se'n diu el camí de casa l'Hora. Seguirem aquest camí asfaltat un parell de quilòmetres fins que trobem el cartell que indica "Barneres" a la nostra dreta (tot i que el cartell és a l'esquerra). I ja hi sereu!

(mapa de com arribar-hi des de Manlleu)

o

Des del cantó de Torelló
 
El camí de casa l'Hora també es pot agafar des de l'altre extrem, a la sortida de l'Eix Vic-Olot per anar a Torelló, St. Pere de Torelló o St. Vicenç de Torelló. Un cop hem sortit de l'Eix Vic-Olot trobarem dues rotondes, en una d'elles hi ha un panell indicatiu on hi figura el "Camí de l'Hora". Doncs l'agafem (fa una mica de baixada). Acte seguit, al final de la baixada (una 20 m) fem a mà esquerra tot buscant la direcció de Lurdes.  Seguim pel Camí de Casa l'Hora uns tres quilòmetres fins que voltegem uns camps de pastures tancades amb pals amb una franja blanca a mitja altura. Un cop passat el camp tancat, agafem el primer trencant a mà esquerra i ja serem a Barneres. (Atenció! perquè si venim en aquest sentit el cartell de "Barneres" no es llegeix!)