La llet del nostre ramat és un producte de temporada - que fem coincidir amb el cicle natural i reproductiu de les ovelles - i les seves característiques poden variar al llarg de l'any, segons les pastures, l'època i l'alimentació en general.
La temporada de llet va des del mes de febrer (quan arriben els parts) fins a finals d'estiu (o principis de tardor) quan s'assequen les pastures, i les ovelles. Entre aquests mesos podem oferir els nostres productes làctics frescos.
Fora de la temporada de llet - com que només elaborem amb la nostra pròpia llet - només podrem oferir el nostre formatge madurat (tipus "tomme") i el tupí.
ENCARA NO ELS HAS PROVAT?
FORMATGE MADURAT D'OVELLA, amb caràcter. Elaborat amb llet crua d'ovella.
IOGURT, suau i cremós. Un gran descobriment.
FORMATGE FRESC, senzillament bo.
MATÓ, de drap, el de tota la vida.
TUPÍ, intens i aromàtic com la ratafia.
LLET FRESCA, sana i gustosa.
XAI LLETÓ, un petit luxe per moments especials.
NOVETATS D'ENGUANY!!!:
EMBOIRAT, es desfà a la boca.
FORMATGE D'UNTAR AMB HERBES NO VIATJADES, per sucar-hi pa.
FORMATGE MADURAT DE CABRA i IOGURT DE CABRA. Col'laborem amb en Guillem (La Cabra de la Vall del Ges), elaborant iogurts i formatges madurats amb la llet de les seves cabres pirenaiques que pasturen pels boscos de sota Bellmunt (St.Pere de Torelló)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada