dimarts, 22 de desembre del 2015

Ja podeu encarregar el vostre xai lletó!

Ja podeu encarregar el vostre...

XAI LLETÓ!


A principis de febrer les ovelles del Serradet de Barneres començaran a donar a llum. És el moment més delicat i emocionant de l'any; i també és el tret de sortida de la nostra temporada particular.

Així que ja ens podem arremangar perquè també començarem a munyir, a tenir llet i a elaborar els nostres làctics. Així que ben aviat podreu tornar a gaudir dels nostres matons, iogurts i formatges en els mercats setmanals habituals (tot fet només amb llet de les ovelles del nostre ramat).

Però evidentment i sobretot, vol dir que tindrem xais! Ens naixeran tots força seguits i us els podrem anar venent (si ens feu l'encàrrec) i entregant a casa durant el mes de març.


La nostra aposta és el xai lletó, un xai molt tendre criat exclusivament amb la llet de les seves mares: ovelles que pasturen herba a diari i segueixen una criança, alimentació i maneig ecològics.

Us podeu quedar el xai lletó sencer (​entre 7 i 8 kg) o mig xai lletó (entre 3,5 i 4 kg), tallat i portat a casa, al preu de 15 €/kg.


Podeu fer el vostre encàrrec a través del nostre email:
elserradetdebarneres@gmail.com

o bé a través dels telèfons de contacte:

699741803 – Maria/Xevi
669500693 – Sergi


No us despisteu a l'hora de fer-nos la comanda perquè us podeu quedar sense! ;)

Una abraçada,

El Serradet de Barneres


PS: Les comandes de xai lletó es portaran a casa pels domicilis situats a Manlleu​ o rodalies. Per domicilis més allunyats​,truqueu per posar-nos d'acord.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada