divendres, 28 de juny del 2024

Temporada de novetats!

Passem per aquí per explicar-vos que els darrers dotze mesos, des del Juliol del 2023, hem estat ben enfeinats amb el projecte Estem de llet, emmarcat dins la convocatòria de subvenció de projectes singulars d'intercooperació del cooperativisme, creació de cooperatives i projectes de suport a les cooperatives i entitats de l'economia social i solidària. I ara és el moment de fer-vos cinc cèntims dels resultats obtinguts.

L’objectiu principal del projecte era la creació d’un nou formatge amb la llet de les nostres ovelles, per tal d’ampliar la nostra oferta de làctics. Doncs sabeu què? Ens hem posat creatius i al final ens hem animat a elaborar dos nous productes! Us presentem les novetats d’enguany:

- L’EMBOIRAT, un formatge de quallada làctica elaborat amb llet crua d’ovella i unes 2-3 setmanes de maduració. Llis i cremós, de gust intens, més o menys liquat en funció del temps de maduració. És desfà a la boca!





- El FORMATGE D’UNTAR AMB HERBES NO VIATJADES, una crema àcida elaborada amb llet cura d’ovella i una selecció d’herbes aromàtiques cultivades per la cooperativa Sambucus a la seva finca de Sant Pere de Torelló. D’aspecte cremós i alhora agrumollat, untable. Per sucar-hi pa!





Per altra banda, el projecte ens ha permès renovar la imatge corporativa amb l’acompanyament de professionals del disseny i l’audiovisual. Hem renovat el logo, les etiquetes dels productes, el flyer i la cartelleria de la parada.







També n’ha resultat una bonica galeria de fotos del ramat, de les pastures, de la formatgeria i dels nostres làctics ben emplatats, que ens serviran de recurs durant una bona temporada. I el vídeo preciós i que ens emociona fort que veureu a continuació, que esperem que serveixi per mostrar-vos un bocí del projecte que hem construït i tant ens estimem, per compartir-vos una mica del nostre dia a dia, per visibilitzar la feina que hi ha darrera de cada formatge que us oferim.

Video El Serradet de Barneres

Així mateix, d’aquest projecte n’ha resultat un bonic receptari, amb propostes delicioses per incorporar els nostres làctics a la cuina. Les receptes han estat creades per l’Albert Solà, xef del restaurant Sambucus, ubicat al Mercat Municipal de Manlleu. Podeu fer una ullada a totes les receptes al nostre compte d’Instagram i Facebook @elserradetdebarneres , segur que us en llepareu els dits!





I finalment, i malgrat no sigui tan visible, el projecte també ha sigut de gran utilitat per continuar participant de les xarxes on ja teixim aliances habitualment (Mengem Osona, l’Alterna’t, Ramaderes de Catalunya, l’Ateneu cooperatiu de la Catalunya Central...), i per analitzar i millorar l’eficiència de la nostra cooperativa pel que al maneig i l’alimentació del nostre ramat (assessorats per una experta veterinària), la gestió econòmica i l’organització interna.


Promou:




Finança:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada