diumenge, 27 de gener del 2013

Anar pasturant... i APA Osona!

Tot i que anem ben atrafegats acabant les obres i començant a enfocar la comercialització dels nostres productes (xai lletó i primers làctics) el sortir a pasturar a diari, facilita bons moments per la reflexió. I si estàs inspirat surten grans idees... i algunes de bombero! Diguem que estem intentant, potenciar les primeres. 

En qualsevol cas, sortint a pasturar cada tarda et trobes amb dies de tot. Dies que la boira quasi no s'ha aixecat o que el cel està tapat i fa un bon fred; o dies com els que podeu veure a les fotos de a continuació (del dia 14.1.13), en què fa un sol d'hivern quasi terapèutic!

A les imatges es poden veure les vistes privilegiades de la serra de Cabrera i el Pla d'Aiats, que es veuen molt bé des de dalt de la carena on pasturem aquests dies. I també el circuit de tornada fins al Serradet de Barneres, a vista de pastor. Les fotos són fetes per en Xevi Crosas, fent de pastor i fotògraf al mateix temps. Sort que en Sam, el gos, sempre està al cas! 

 
Us deixem amb una foto de la reunió amb l'Assemblea de Pagesos Agroecològics d'Osona (APA Osona) de la qual estem participant. La darrera trobada va tenir lloc al Serradet de Barneres el dijous al vespre passat (24-1-13). Llàstima que quan vàrem pensar a tirar la foto ja havia marxat la meitat de la gent i només quedaven els hortícoles!

Trobada de l'APA Osona al Serradet de Barneres (24-1-13)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada